Ontdek je droomvloer in de Quick Step concept store van onze vernieuwde toonzaal.

Geschatte leestijd: 3 min.

11/01/2024

Met trots nodigen we je uit in onze vernieuwde toonzaal in Gent, nu verrijkt met de unieke Quick Step concept store. Elke vloer vertelt een eigen verhaal, klaar om ontdekt te worden. Of je nu valt voor het natuurlijke gevoel van parket, de praktische schoonheid van laminaat, of de veelzijdigheid van vinyl, onze Quick Step collectie biedt iets speciaals voor iedere stijl en elk budget. Laat je inspireren en vind de droomvloer die bij jouw thuis past.

Een toonzaal vol Quick Step inspiratrie.

Bij Hanssens Hout delen we niet alleen een liefde voor hout; onze passie strekt zich uit tot alles wat van een huis een thuis maakt. Dit enthousiasme vormt de kern van onze vernieuwde Quick Step toonzaal in Gent. We hebben zorgvuldig een sfeer gecreëerd waarin elke klant zich thuis voelt en inspiratie kan vinden.

In onze 70m² grote Quick Step concept store ervaar je de kwaliteit en diversiteit van ons aanbod. Elke vierkante meter is gewijd aan het presenteren van de beste vloeropties. Van het tijdloze en elegante parket dat warmte en natuurlijke charme aan je interieur toevoegt, tot de praktische en stijlvolle laminaat- en vinylvloeren die perfect passen in elk modern huis.

Waarom kiezen voor Quick Step?

Quick Step staat synoniem staat voor kwaliteit en innovatie. Hun vloeren zijn niet alleen mooi, maar ook duurzaam, makkelijk in onderhoud en comfortabel in elke leefruimte.

  • Parket: Voel de natuur onder je voeten met onze prachtige parketvloeren, ideaal voor een tijdloze en elegante look. 
  • Laminaat: Ontdek onze collectie laminaatvloeren, bekend om hun duurzaamheid en stijlvolle designs, perfect voor het dagelijkse leven. 
  • Vinyl: Waterbestendig, zacht en veelzijdig - onze vinylvloeren zijn een uitstekende keuze voor elke ruimte in huis.


Voor elke stijl of elk project, de ideale Quick Step vloer vind je bij Hanssens Hout.

Ongeacht of je een particulier bent die zoekt naar die ene perfecte Quick Step vloer voor je woonkamer, of een professional die betrouwbare en hoogwaardige vloeropties nodig heeft voor je projecten, bij Hanssens Hout vind je de ondersteuning en het advies dat je nodig hebt. Ons deskundige team staat klaar om je te begeleiden bij het vinden van de perfecte Quick Step match die aansluit bij jouw unieke smaak en behoeften. Laat ons je helpen om van elke ruimte iets bijzonders te maken met een vloer die niet alleen mooi is, maar ook past bij jouw levensstijl en vereisten.


Kom langs, en ervaar zelf.

Er is geen betere manier om de kwaliteit en de unieke stijl van Quick Step vloeren te begrijpen dan ze zelf te ervaren. Daarom nodigen we je graag uit in onze toonzaal in Gent. Stap binnen, voel de warmte en het comfort van onze vloeren onder je voeten, en zie hoe ze elke leefruimte kunnen verrijken en transformeren.

Kom vandaag nog langs om je te inspireren.