Fabrikanten

Berry Floor

www.berryfloor.com
Berry Floor is een van de belangrijkste producenten wat betreft laminaat en parket van topkwaliteit en tijdloze schoonheid.

 

 

Celit

www.celit.de
Celit, de norm in weersbestendige onderdak- en gevelbekledingsplaten met buitengewone akoestische en thermische eigenschappen.

 

 

Dämmraum

www.daemmraum.de
Met de door ons ontwikkelde houten structuren wordt ruimte voor isolatie gevormd voor zowel nieuwbouw als renovatie

Theuma

www.theuma.be
Theuma is een van de grootste producenten van houten binnendeuren en kozijnen, voornamelijk gericht op de woning- en utiliteitsbouw.

 

 

Lalegno

www.lalegno.be
Lalegno meerlagenparket garandeert een duurzame oplossing met maximale stabiliteit. Niet voor niets kiezen professionele parketteurs voor Lalegno.

 

 

Maëstro

www.maestro-panel.be
Maëstro staat voor een ruime keuze aan makkelijk te plaatsen plafond- en wandpanelen, uiterst geschikt voor woon- en leefruimtes.

Promat

www.promat.be
Promat is specialist in bouwkundige brandpreventie en ontwikkelt isolatiesystemen met het oog op veiligheid en energiebesparing.

 

 

Pro clima

http://www.proclima.com
Maximale bescherming tegen schimmel en bouwschade. Het dichtingssysteem beschermt constructies met isolatiemateriaal in dak en wand.

 

 

Quick-Step

www.quick-step.com
Quick-Step is een van de grootste producenten van laminaatvloeren en parket, met garantie op een snelle installatie en vlekkeloos onderhoud.

Egger

www.egger.be
Geïnspireerd door trends van over de hele wereld - decoren voor de meubelindustrie.
ZOOM is onze internationaal geldige collectie voor de meubel- en interieurbouw, die een omvattend gamma aan innovatieve materialen, decoren en oppervlakken biedt. Het decorspectrum van ZOOM reikt van natuurlijke houtreproducties, over een brede keuze aan unikleuren en fantasiedecoren

Meister

www.meister.com
Meister staat als producent van vloeren en panelen al meer dan 75 jaar voor kwaliteit, innovatie en een aansprekend design.

Rockwool

www.rockwool.be
Rockwool is de voorkeursleverancier van producten voor een betere energie-efficiëntie, akoestische prestaties en brandveiligheid van gebouwen.

Eternit

www.eternit.be
Eternit is de Belgische marktleider in een waaier aan bouwgerichte oplossingen voor daken, gevels en wanden.

 

 

Fermacell

www.fermacell.org
Fermacell gipsvezelplaten kunnen dienen voor verschillende toepassingen: van wanden, vloeren, plafond en gevels tot daken.

 

 

Knauf

www.knauf.be
Als leider in de fabricage van gipspleisters voor de bouw, biedt Knauf hoogwaardige en praktische oplossingen voor de afwerking van gebouwen.

 

 

Theuma

www.theuma.be
Theuma is een van de grootste producenten van houten binnendeuren en kozijnen, voornamelijk gericht op de woning- en utiliteitsbouw.

Panidur

www.panidur.be
PANIDUR is een totaalrange van hoogwaardige wand en plafondbekleding

 

 

Pavatex

www.pavatex.be
Pavatex maakt hoogwaardig isolatiemateriaal uit hout, voor een betere isolatie tegen zomerse hitte, winterse koude, geluid en brand.

 

 

Pollmeier

www.pollmeier.com
Pollmeier baat de modernste loofhoutzagerijen in Europa uit en staat bekend om zijn gezaagde houtsoorten beuk en zwarte els.

 

 

Print HPL

www.abet.be
Print HPL is een multifunctionele wand- en gevelbekleding met een breed scala aan decoratieve toepassingen dankzij de integratie van digitale print.

SpanoGroup

www.spanogroup.be
Spanogroup biedt houten plaatmateriaal voor zowel bouw en interieurinrichting als meubelproductie.

 

 

Trespa

www.trespa.com
Trespa is wereldwijd marktleider in de productie van hoogwaardige panelen voor decoratieve gevelbekleding en interieuroppervlakken.

 

 

Unilin

www.unilin.com
Unilin produceert laminaatvloeren, samengesteld parket, gemelamineerde platen, MDF, HDF, spaanplaten, daksystemen en isolatieplaten.

 

 

Velux

www.velux.be
Velux is producent van een breed gamma aan kwalitatieve dakvensters, gordijnen en rolluiken, lichttunnels en oplossingen voor platte daken.