Maatwerk

Hanssens Hout verzorgt uw volledig op maat gemaakte ingekaste deuren. Via de onderstaande link kunt u het bestelformulier invullen.

Services

De ruimste keuze in hout en plaatmateriaal van Gent en omstreken. Wij bieden niet alleen hout en platen op maat, we ontwikkelen ook samen met u kasten en meubelen op maat. onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij u helpen uw zelfontworpen kast of meubelstuk eindelijk in elkaar te zetten. Ook kunnen wij zeer snel speciale maten voor u bestellen en leveren.

En over plaatmaterialen, panelen, vuurhout en hardhout zeggen wij: alles op maat. U krijgt uw benodigde hout of platen op maat gezaagd mee naar huis, want we beschikken over een uitstekend machinepark.

Plaatmateriaal

De platenafdeling en zagerij van Hanssens Hout is een begrip. Al ruim 15 jaar bewerkt deze speciale afdeling plaatmaterialen. Door de jarenlange ervaring zijn wij in staat alles op maat te maken. Wij kunnen alle plaatmaterialen op elke mogelijke manier bewerken: zagen, frezen en boren.  

Ook voor het leveren van dit soort maatwerk geldt dat we just-in-time kunnen bezorgen. Ongeacht of het om een lat gaat of om een volle vrachtwagen.

  • Platen kunnen op maat verzaagd worden. Hiervoor beschikken wij over 3 opdeelzagen die tot op een tiende van een millimeter correct zagen
  • Nesten, drevelen, quick fit, rijboringen, groeven infrezen, rond frezen MDF, spoelbak uitfrezen, grillige vormen uitfrezen, deuren inkasten.  Wij beschikken over 2 CNC machines die de moeilijkste bewerkingen tot een goed einde brengt.
  • Afplakken van stukken met melamine, fineer,ABS, of laminaat.  Onze Ott Tornado werkt met PU watervaste lijm.  Hierdoor kunnen de panelen met onze kanten ook in vochtige ruimtes gebruikt worden. De zijkanten kunnen wij ook voorzien van een groef, facetteren of afronden.

Massief Hout

  • Schaven, zagen, schuren, afkorten, vlakken van massief hout.  Alle klassieke houtbewerkingsmachines vindt u terug in ons atelier
  • Drenken van hout.  Wij beschikken over een drenk installatie waardoor we het hout kunnen behandelen tegen aantasting.

Vrachtwagens

De goederen kunnen ook aan huis geleverd worden met onze vrachtwagens. 2 vrachtwagens zijn uitgerust met een meeneemheftruck, 1 vrachtwagen is uitgerust met een kraan.  Tevens beschikken we over een camionette om snel kleine spoedleveringen uit te voeren.  Het betreft een recent wagenpark dat voldoet aan de huidige milieuwetgeving.  De vrachtwagens en camionette zijn Euro V of VI.