RECOMOUSSE S D80 1000 X 500X35 MM 80 KGR/M3 PRIJS/ST
Ref: ISOFIX35
Wordt gemaakt van 100% gerecycleerd polyurethaan. De snijresten worden met een agglomeraat en een kleeurmiddel in diverse densiteiten vervaardigd. De toepassingen van dit product zijn onbegrensd, voornamelijk op het gebied van mechanische bescherming en akoestische isolatie. Uit laboratoruimtesten, maar vooral de praktijk is gebleken dat het product met een densiteit van 80kg/m³ de beste akoestische resultaten geeft voor muren/wanden. Getest als akoestische isolatie van muren: scheidingsmuren met gyproc in de nieuwbouw, ook als voorzetpanelen voor muren in bestaande woningen te gebruiken.
Lengte
100 cm
Breedte
500 mm
Dikte
35 mm
^
7,47
incl. btw
Op voorraad: 374 st
Leveringstermijn: 5 dagen
Rechtreeks van groothandel
Sinds 1904
Modern machinepark
Afhaling mogelijk in de winkel

MATERIAAL: 100% Polyurethaan

Recomouss bestaat uit 100% PU van verschillende densiteiten die vervlokt worden en door middel van een bindmiddel tot blokken worden geperst. Deze blokken kunnen in verscheidene densiteiten en afmetingen worden geproduceerd. Vervolgens worden deze blokken op wens van de klant in bepaalde diktes gesneden.

DENSITEIT: 65 kg/m³ +- 5%

TOEPASSING: Getest als akoestische isolatie van muren: scheidingsmuren met gyproc in de nieuwbouw, ook als voorzetpanelen voor muren in bestaande woningen te gebruiken.

Recomouss heeft allerlei toepassingen in verscheidene sectoren.

AFMETINGEN: 200 x 100 x 40mm

De hierboven aangegeven maten zijn de maten die in de test zijn gebruikt. Recomouss panelen kunnen op wens in iedere gewenste afmeting worden aangeleverd.

PLAATSING: De Recomouss panelen worden geplaatst tussen twee gipsmuren. De wand is onderaan geplaatst op een Recomouss mat en de muren zijn afgedicht met PU-schuim.

Bovenstaande werkwijze is in detail beschreven in de testresultaten, deze zijn op aanvraag te verkrijgen.

TESTRESULTATEN: Zeer goede geluidverzwakkende eigenschappen:

EN-ISO 717-1 Rw = 54 dB


NBN SO1-400		Categorie = Ilb<br />
NEN 5079 Ilu,lab = 0 dB<br />
NF S 31-051 Rrose = 54 dB(A)<br />
Rroute = 50 dB (A)<br />